Announcement! Open a wine restaurant in Alfaz Del Pi, Welcome. Read more!

0

Din Varukorg är tom

Graziano Prà har följt företaget sedan tidigt åttiotal, även om hans öde som vinmakare redan markerats av hans far och farfar. Tack vare honom har betydelsen av områden som Monte Grande, företagets cru, och Monte Bisson i Soave och Morandina i Valpolicella vuxit.

Fokus på det essentiella och respekt för marken man odlar på är de principer som ligger till grund för företagets historia. Renhet är ett nyckelord för Grazianos viner: han är fortfarande ansvarig vinmakare och föredrar upphöjelsen av fruktiga toner i sina viner; forskningen och innovationen företaget driver fokuserar på att ytterligare förfina den höga kvaliteten på druvorna som odlas fram.

Vinmakaren och ägaren Graziano Prá
Graziano Prá väljer att endast använda inhemska druvsorter, i en konstant evolution för att lyfta deras unikhet och främja det lokala territorium. 


Lämna en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan de publiceras


Även i Inspiration

6 goda anledningar att ge vin i Julklapp
6 goda anledningar att ge vin i Julklapp

Läs mer
För de som älskar - ekologisk - bubbel, Cava Joan Sardá
För de som älskar - ekologisk - bubbel, Cava Joan Sardá

För den som älskar bubbel presenterar vi urvalet från Joan Sardá. Olika ekologiska möjligheter från Cava distriktet i Katalonien. Joan Sardá kommer i tre versioner, Brut Nature Reserva, Brut Reserva och Brut Rosé, vilket gör att du njuta under alla årstider: det fattas bara att hitta rätt sällskap och skapa oförglömliga ögonblick!

Läs mer
Abadal Matís, nyanser av Bages
Abadal Matís, nyanser av Bages

Matís betyder “nyans”, en liten, knappt märkbar detalj som gör något unikt. “Mångfalden i våra vingårdar och det skogsfyllda landskapet fyller detta långa och eleganta vin med balsamiska toner och hint av skogens underväxt”...
Läs mer