Announcement! Open a wine restaurant in Alfaz Del Pi, Welcome. Read more!

0

Din Varukorg är tom

För den som älskar bubbel presenterar vi urvalet från Joan Sardá. Olika ekologiska möjligheter från Cava distriktet i Katalonien. 

Hos Joan Sardá är hela produktionsprocessen certifierad ekologiskt.

På vingården Joan Sardà gör manvåra viner i enlighet med principerna för ekologisk odling. Systemet de använder skyddar och respekterar miljön, vingården och vinerna genom att ta tillvara på de rika naturresurser vid gården. Jorden bevaras med organisk gödsel och växttäcke; inga kemiska herbicider eller bekämpningsmedel används för att skydda vingårdarna.

Alla produktions processer är certifieringen av CCPAE - Consell Català de la Producció Agrària Ecològica.

Variationen i öppnar for att njuta av dem i flera situationer och under alla årstider, bara att hitta rätt sällskap och skapa oförglömliga ögonblick.

Joan Sardá kommer i tre versioner, Brut Nature Reserva, Brut Reserva och Brut Rosé, som vi beskriver under:

Joan Sardá Brut Reserva

Prova Joan Sardá Brut Reserva till brunchen

Perfekt att njuta av till en morgonbrunch på en avkopplande dag. Joan Sardá är ett mjukt och fruktigt mousserande vin, som utmärker sig för sin finess. Den välkonstruerade balansen och den långa finishen är de viktigaste särdragen i munnen. I näsan känns den fräsch och elegant, med fruktiga toner, vit persika och ananas i harmoni med subtila varma toner av brioche.

Joan Sardá Brut Nature Reserva

Inte bara aperitif: Joan Sardá Brut Nature Reserva passar utmärkt även till mat.

Det är den perfekta kompanjon för den dagen du har väntat på, tillsammans med din favoritmat. En cava för att njuta av bubbel med stil, tack vara sin friskhet från lätta citrustoner som kombineras med en angenäm söt känsla.

Dess sammansättning är en perfekt kombination mellan de klassiska cavadruvor Macabeo, Xarel-lo och Parellada.

Joan Sardá Brut Rosé

Drink pink med din Pink drink!

Joan Sardá Rosé är den bjuder på en härlig balans mellan friskhet och krämighet, och bidrar med subtil sötma till en vänlig och mjuk känsla i munnen. 

Med de bästa Garnachadruvor har man uppnådd ett fräscht mousserande vin med en syrlig touch, en förförisk ljusrosa färg med fina och eleganta bubblor.

Denna cava överraskar med sin balans, intensitet och närvaro av röda frukter och blommiga toner; utmärkt för en lugn eftermiddag med vänner.

Nu kan du skåla med din Pink Drink!


Lämna en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan de publiceras


Även i Inspiration

6 goda anledningar att ge vin i Julklapp
6 goda anledningar att ge vin i Julklapp

Läs mer
Graziano Prá - Soave och Valpolicella i sitt esse.
Graziano Prá - Soave och Valpolicella i sitt esse.

Graziano Prá väljer att endast använda inhemskadruvsorter, i en konstant evolution för att lyfta deras unikhet och främja det lokala territorium. Utforska Soave och Valpolicella, vi besöker Graziano Prá. 
Läs mer
Abadal Matís, nyanser av Bages
Abadal Matís, nyanser av Bages

Matís betyder “nyans”, en liten, knappt märkbar detalj som gör något unikt. “Mångfalden i våra vingårdar och det skogsfyllda landskapet fyller detta långa och eleganta vin med balsamiska toner och hint av skogens underväxt”...
Läs mer