Announcement! Open a wine restaurant in Alfaz Del Pi, Welcome. Read more!

0

Din Varukorg är tom

Gastrowine drivs av Vingrossisten S.L. som har säte i Spanien och som är godkänt distansförsäljare hos Skatteverket. Det är lagligt och tryggt att beställa vin hos oss.

Våra medarbetare hjälper gladligen till att hitta rätt vin för alla tillfällen och smaker. Du kan kontakta oss via vår kontaktformulär eller använda vår chatfunktion. 

Alla våra priser inkluderar moms och alkoholskatt. Vingrossisten S.L. tar hand om betalningen av alla skatter och avgifter enligt svensk lag.

Vi försöker hålla sidan uppdaterad hela tiden. Skulle det ändå hända att ett produkt är du har beställt är slut, kommer vi att kontakta dig omgående och föreslå olika lösningar som till exempel återbetalning eller byte mot motsvarande eller bättre produkt. ​

Det finns inget minimum: du kan köpa det antal flaskor du vill ha. För att säkra dig de optimala transportkostnaderna, och öka säkerheten vid transporten av din beställning rekommenderar vi dock att du köper i multipler av 6 flaskor.

Om du inte hittar det vin du letar efter, kan du kontakta oss via vårt kontaktformulär. Vi kommer att informera dig om möjligheterna att hitta det vinet eller tipsa om liknande produkter.